Waarom Puzzel & Spel

  • Snel thuisbezorgd!
  • Betaal veilig met: iDeal & PayPal, MisterCash en Rembours
  • Veel producten op voorraad
  • Gratis verzenden vanaf 50 euro
  • Gratis advies of cadeau tip!
  • Afhalen mogelijk 
Beoordelingen
10/10
Fijne webshop, overzichtelijk en snel!

Puzzelenspel.nl is onderdeel van Puzzel en Spel  (Multi-brand toys V.O.F.) te Zwolle, en staat ingeschreven bij de Kvk te Zwolle onder het nummer: 72718072 BTW nr:  NL 8592.11.344 B01


Wij zijn een spellenspeciaalzaak en we staan altijd klaar voor onze klanten met advies en hulp.

Onze kracht: Kennis van spellen en puzzels, en een enorm assortiment van beide.

Het assortiment op internet verschilt altijd van dat uit onze winkel. In de winkel is het assortiment groter. Uiteraard kunnen wij de artikelen welke niet op onze site staan ook via internet leveren  Vraag er per email na en wij komen hierop terug. Eigenlijk is alles mogelijk.

 De voorraad op internet is niet gekoppeld aan die in de winkel. Hierdoor kan er soms een voorraad verschil op treden. Indien dit het geval is dan laten wij dat zo snel mogelijk weten.

Wij proberen altijd uit voorraad te leveren, of bieden u een zeer korte nalevering periode.

Puzzel en Spel is een 999 Games specialist. Hierdoor hebben wij vaak de nieuwste spellen van 999 Games eerder dan de gewone winkel.

Binnenkort  wordt ons online assortiment uitgebreid met een enorm aantal Sport en Speelgoedartikelen welke niet life aanwezig zullen zijn maar meestal wel met een levertermijn van2-3 werkdagen geleverd kunnen worden

Vindt u iets niet in de webwinkel? Neem dan gerust contact op of kom langs in de winkel. Wij denken met u mee. Als we het spel of de puzzel in de winkel hebben, zetten we het speciaal voor u in de webwinkel.

Onze winkel is gevestigd op het volgende adres:

Puzzel en Spel
Eiland 11
8011 XR Zwolle

"